Søg
Close this search box.

Awaken peptide eye gel

510,00 kr.

-
+

Anbefales til disse hudtyper:

  • Alle hudtyper
  • Tør og dehydreret hud
  • Fine linjer og rynker
  • Manlende fasthed og elasticitet
  • Poser under øjnene
Opstrammende, fugtgivende øjengel med koffein, der indeholder en yderst aktiv blanding med peptider og beroligende rosmarinbladekstrakt, der minimerer forekomsten af ​​poser under øjnene og fine linjer. En bioteknologisk ravsyreblanding understøtter et mere strålende, sundt udseende. Ekstrakt fra bambarajordnød reducerer linjer og rynker, samtidig med at det efterlader huden blødere og mere lysende klar. Awaken Peptide Eye Gel opfrisker og reducerer puffede øjne på blot 10 minutter og giver yderligere resultater over tid ved daglig brug. Professionel vejledning anbefales.
Dermalogica awaken peptide eye gel er det perfekte produkt til alle, der ønsker at reducere udseendet af poser under øjnene. Denne meget aktive opstrammende og fugtgivende øjengel indeholder en blanding af peptider kombineret med koffein og beroligende rosmarinbladekstrakt, hvilket giver en effektiv løsning til minimering af hævelser og fine linjer. Tilføjelsen af vores bioteknologiske blanding af turnipic acid hjælper med at opretholde en mere strålende og sundt udseende teint. Bambusjordnøddeekstrakt reducerer yderligere linjer og rynker, så din hud føles blødere og mere strålende klar. Ved konsekvent brug af vores awaken peptide eye gel kan du nyde et lysere og sundere udseende – fri for hævelser og mørke rande!

fordele ved awaken peptide eye gel

  • Reducerer hævelser rundt om øjnene
  • Reducerer fine linjer og rynker
  • Giver en synlig opstramning og blødgøring af huden
Gør dig klar til at opleve kraften i awaken peptide eye gel! Oplys din hud med denne luksuriøse opstrammende og fugtgivende øjengel, der er fyldt med koffein, en yderst aktiv blanding af peptider og beroligende rosmarinbladekstrakt. Med sin specielle bioteknologiske blanding af rapssyre hjælper denne formel med at reducere ultrafine linjer og rynker uden at efterlade din hud fedtet eller tynget ned. Bambusjordnøddeekstraktet afslører også en blødere og lysere hud. Og hvad er endnu bedre? Den er perfekt til at bekæmpe hævelser og poser under øjnene, så du kan se frisk og mere levende ud. Desuden giver den letvægtshydrering, der holder dit sarte øjenområde sundt. Lås op for den skjulte kraft i awaken peptide eye gel i dag og få et genoplivet udseende!
Varenummer Ikke mulig Kategorier , , , Mærke

Lignende produkter