Avancerede ansigtsbehandling

ProDermaplaning

Dermaplaning

– Giver øjeblikkeligt glød og friskhed
– Skraber døde hudceller og fine dun af
– Giver dig en fugtmættet hud

Perfekt til behandling af:
– Mat/trist hud
– Tør hud
– Hyperpigmentering
– Fine rynker/linjer

Book tid

Pro retinol

Ny behandling med A-vitamin Professionel gele-serum med 3,5% retinoid-kompleks, 5% niacinamid og penetrationsforstærkere for at forbedre behandlingsresultaterne fra kemiske peelinger og andre hudfornyende behandlinger. • Igangsætter hudfornyelsen for at opnå hurtigere resultater • Maksimerer resulaterne for de kemiske peelinger • Giver en mere klar og glat hud Vi anvender Retinol Accelerator for at booste og øge hudens cellefornyelse. Den trigger en let til medium kontrolleret afskalning efter behandlingen hvilket forbedrer resultaterne.

Du må ikke bruge A vitamin i dit hjemmeprodukt 5 dage inden og 5 dage efter.

Book tid

Pro Clear

Til dig, der har akne udbrud (tilstopninger eller aktive udbrud/bumser, ar efter akne). Pro clear er en aktiv behandling, der hjælper med at rense og fjerne tilstopninger samt berolige inflammerede udbrud med aktive professionelle produkter og beroligende teknikker. Opnå synlige resultater med vores pro clear program.

Book tid

Pro Bright

Specielt til pigmentforandringer eller mat hud. Pro bright er en højeffektiv ansigtsbehandling med et C-vitamin boost, der indsluses i huden for at reducere pigment og give udstråling. Behandlingen giver en mere jævn hudtone, reducerer fine linjer og giver huden en fantastisk glød.

Book tid

Pro Firm

Ønsker du opstramning af ansigt, hals og bryst? Pro firm er en udførlig workout af huden. Denne unikke behandling er en kombination af opstramning, dybdegående ansigtsmassage, som løsner spændinger. Huden bliver stimulereret, fornyet og mere glat ved hjælp af de professionelle produkter.

Book tid