Søg
Close this search box.

Neglepleje

Kategorier

Hvorfor er neglepleje vigtig?

Stærke negle, hænder og fødder kommer ikke af sig selv; de kræver omhyggelig pleje. Gennem mange år har mennesket været opmærksom på vigtigheden af at pleje disse dele af kroppen.

Tidligere var god hygiejne afgørende for at undgå sygdomme, hvilket gjorde manicure og pedicure til vigtige forebyggende rutiner.

I dag plejer vi ikke kun vores kroppe for sundhedens skyld, men også for at styrke vores selvbillede og for at præsentere os selv som pæne og velplejede.

Hud, negle og hår er blandt de første ting, folk bemærker ved os. Derfor er det essentielt at have velplejede negle, velplejet hår og glat hud.

Negleolie

Negleolie er en løsning på mange almindelige negleproblemer. Forestil dig dine negle som en gren: Hvis grenen mangler fugt, vil den nemt knække.

På samme måde hjælper negleolie med at bevare dine negles sundhed og styrke. På grund af de små molekyler trænger olien hurtigt ind og efterlader ikke dine hænder fedtede.

Det anbefales at bruge negleolien 2-3 gange dagligt, og der er reelt set ingen grænse for, hvor meget du kan bruge den. En god strategi er at placere olien ved siden af din tandbørste og bruge den efter tandbørstning.