Søg
Close this search box.

Om os

Professionel hudplejeoplevelse

Alina Beauty & Skincare ligger i hyggelige lokaler på gågaden i Haderslev.

Vi tilbyder en bred vifte af professionelle behandlinger og produkter til mænd og kvinder.

Vi er uddannet indenfor vores fag og tager løbende ( flere gange i året ) på kurser for at videre uddanne os. Du kan derfor være sikker på, at vi altid er opdaterede med den nyeste viden inden for hudpleje.

Vores vision er at udføre de bedste behandlinger af professionel behandlere, så kunderne går glade herfra og har lyst til at komme igen og igen.

Medarbejdere

Anja Hahn

Anja er ejer af Alina Beauty & Skincare. Navnet er lavet ud af navnet Anja samt hendes børn Linnea og Nadia.

Uddannet kosmetolog ved Art of Style.

Negletekniker ved Akzentz, Kinetic og senest Polygel fra Harmony.

Basis makeup ved Make up skolen i Odense.

Certificeret behandler ved Schrammek Green Peel og Derma.Cosmetics

Specialist ved Dermalogica.

Liana Sardalova

Liana er startet ved os på klinikken i juni 2020, efter hun har taget de første to år af hendes læretid hos Syddansk Erhversskole i Odense. 

Hun blev færdig uddannet juli 2021 og er forsat ved os i klinikken.

2021/2022 under uddannelse i Single Lash Extensions.

Laura

Laura er tredje års elev som kosmetiker.

Hun har dog også en del erfaring fra tidligere, da hun er uddannet indenfor negle og lash lift, samt hun har været 1 1/2år i lære som frisør.

Professionel hudplejeoplevelse

Alina Beauty er en førsteklasses klinik, der ligger i hjertet af Haderslevs gågade. Vores smukke og indbydende lokaler er en hyggelig og afslappende oase midt i byen, hvor vores klienter kan nyde en bred vifte af professionelle behandlinger og produkter.

Vi er stolte af at tilbyde vores kunder en omfattende række af hudplejebehandlinger, der er designet til at opfylde deres individuelle behov og ønsker. Vi har en bred vifte af behandlinger, der spænder fra klassiske ansigtsbehandlinger til mere avancerede procedurer, såsom kemisk peeling og laserbehandling. Uanset hvilken behandling du vælger, vil vores team af dygtige og erfarne hudplejeeksperter sørge for at give dig den bedst mulige oplevelse.

Hos Hudpleje Klinikken er vores team af professionelle hudplejeeksperter altid up-to-date med den nyeste viden inden for hudpleje. Vi tager regelmæssigt på kurser og videreuddannelsesprogrammer for at sikre, at vi er i stand til at tilbyde vores kunder den mest avancerede og effektive hudplejebehandling. Du kan derfor have fuld tillid til, at vores behandlinger og produkter er baseret på den nyeste forskning og teknologi inden for hudpleje.

Vi stræber altid efter at give vores kunder den bedst mulige oplevelse, og vores personale er altid venlige og imødekommende. Vi vil sørge for, at du føler dig afslappet og velkommen i vores klinik, og at du forlader os med en sund, strålende og smuk hu