Søg
Close this search box.

Kalahari

Kategorier

Serien er skabt af Carina Franck fra Sydafrika, der voksede op på en farm i Kalahariørkenen. Hendes barndom var præget af de lokale traditioner, hvor de indfødte anvendte naturens planter og urter til medicin, madlavning og hudpleje.

Carina har siden 2012 været en fremtrædende skikkelse i den internationale skønhedsindustri. Drevet af sin kærlighed til Afrika, har hun udviklet en serie af spaprodukter, der afspejler Kalahariørkenens essens.

Kalahari’s hudplejeserie er udviklet af eksperter i botanik og kosmetisk forskning. Serien er fokuseret på effektive resultater, hvor førsteklasses botaniske olier og unikke planteekstrakter fra Afrika kombineres med avancerede ingredienser fra internationale laboratorier. Den er velegnet til alle hudtyper og er kendt for sine tydelige resultater.

Hvert produkt i serien kombinerer nærende olier, fugtgivende ekstrakter og potente anti-aging ingredienser. Kalahari-produkterne tilbyder en autentisk afrikansk oplevelse med deres smukt designede emballage, indtagende ørkendufte og luksuriøse teksturer.

95 % af ingredienserne er naturlige og indkøbes fra små lokale landbrug i Afrika. Med hvert køb af et Kalahari Lifestyle produkt bliver man en del af Kalahari Humanitarian Partner-initiativet, hvor 3 % af salget går til velgørenhed. Serien er banebrydende inden for bæredygtighed og social ansvarlighed og står som den første på markedet, der på enestående vis indkapsler Afrikas sande ånd.