Søg
Close this search box.

Lash og brow lift

Lash lift Haderslev 

Vil du have smukke og naturligt buede øjenvipper? Hos Alina Beauty i Haderslev tilbyder vi professionelle lash lifts, der giver dine øjenvipper et løftet og mere åbent udseende. 

Populære behandlinger 

Vores lash lift behandling er en fantastisk måde at forbedre dine naturlige øjenvipper på. Behandlingen, der varer 25 minutter og koster 425 DKK, indebærer en omhyggelig rensning af dine vipper, anvendelse af en buet skabelon for det ønskede buk, og en to-trins proces, der blødgør og fastholder bukket.  

Afslutningsvis påføres en næringsrig keratinkur, som styrker vipperne. 

For dem, der ønsker et mere markant udseende, tilbyder vi også lash lift inklusive farvning af de øverste vipper. Denne behandling varer 40 minutter og koster 485 DKK, hvilket giver dine vipper en dybere farve samt et mere vågent udseende. 

Kombiner med et Brow lift  

En brow lift behandling, er også kendt som et bryn lift eller brow lamination. Det er en behandling, der har til formål at forme og style dine øjenbryn ved at rette dem op og give dem en mere struktureret og løftet effekt. Processen ligner en lash lift, men den anvendes på brynene i stedet for øjenvipperne, samt der anvendes andre produkter. 

Effekten af en brow lift kan vare i flere uger, og det kan variere afhængigt af dine naturlige bryns vækstcyklus og pleje efter behandlingen. 

Efterbehandling på et Lash Lift 

Undgå at udsætte dine bryn og vipper for langvarig fugt i de første 24 timer, herunder svømmehal og dampbad. Et almindeligt brusebad er fint. Rør dem ikke unødigt i denne periode for at undgå irritation. Efter 24 timer kan du anvende brynmakeup og mascara. Husk at fugte bryn og vipper efter behandlingen; vi anbefaler Collagen Caring Oil til vipper og Brow Lamination Lift Gel til brynene. 

Book din Lash Lift i Haderslev hos os 

Vi glæder os til at byde dig velkommen i vores klinik. Hvis du har spørgsmål, kan du ringe til os på +45 74 52 41 40 eller sende en e-mail til info@alinabeauty.dk. Find os på Apotekergade 3, 6100 Haderslev, hvor vi ser frem til at byde dig velkommen. 

Vi har åbent mandag til lørdag, så du nemt kan planlægge dit besøg omkring din travle hverdag. Bemærk venligst, at klinikken er lukket om søndagen. 

Lash- og brow lift inkl. farve

I denne behandling er der både lashlift inkl. farve og browlift inkl. farve og retning.

Book tid

Lash lift

I denne lash lift-behandling ønsker man at løfte og bukke dine naturlige øjenvipper for at give dem et mere åbent og vækket udseende. Behandlingen er uden farvning af vipper.

Book tid

Lash lift incl. farvning af øverste vipper.

I denne lash lift-behandling ønsker man at løfte og bukke dine naturlige øjenvipper for at give dem et mere åbent og vækket udseende. Behandlingen er med farvning af de øverste vipper.

Book tid

Lash lift incl. farvning af bryn og vipper incl. retning

I denne lash lift-behandling ønsker man at løfte og bukke dine naturlige øjenvipper for at give dem et mere åbent og vækket udseende. Behandlingen er med farvning af de øverste vipper, samt farvning og retning af bryn.

Book tid

Brow lift

I denne brow-lift behandling løftes brynhårene i den ønskede form og retning. Behandlingen er med retning af bryn, men uden farve.

Book tid

Brow lift incl.farvning

I denne brow-lift behandling løftes brynhårene i den ønskede form og retning. Behandlingen er med farvning og retning af bryn.

Book tid

Lash Lift, også kendt som 'Vippe Buk', forlænger, forskønner og tilføjer volumen til dine vipper på en naturlig måde. Effekten varer typisk 6-8 uger.

Ja, du kan bruge mascara efter en lash lift behandling, men vent helst 24 timer efter behandlingen.

Undgå at udsætte dine bryn og vipper for langvarig fugt i de første 24 timer, herunder svømmehal og dampbad. Et almindeligt brusebad er fint. Rør dem ikke unødigt i denne periode for at undgå irritation.

Prisen for et lash lift varierer mellem 400 og 1000 kroner. Hvor en behandlings typisk tager 40 og 60 minutter, afhængig af om der også indgår farvning af vipperne. Hos Alina Beauty koster vores Lash lift fra 425 DKK og op til 990 DKK.