Phyto replenish oil (30ml)

645,00 kr.

-
+

Fjerlet ansigtsolie der giver dig en sund, strålende glød ved at styrke, beskytte og holde huden gennemfugtet hele dagen.Phyto Replenish Oil indeholder plantebaserede aktive ingredienser og kan anvendes hver dag for at reparere svækkede lipider og stimulere hudens collagenproduktion. Dermalogica Phyto Replenish Oil er beriget med naturlige blomsterolier, der øger hudens celleproduktion samt mindsker synligheden af rynker. Indeholder olien chiafrøolie og B- samt E-vitaminer, der beskytter og beroliger samtidig med at det tilfører masser af fugt. Er fri for kunstig parfume og parabener. Trænger din hud til et fugt-boost, er Phyto Replenish Oil det perfekte valg. Gør den lette olie til en del af din daglige hudplejerutine, og oplev øjeblikkeligt en mere blød og sund hud. Professionel vejledning anbefales.

fordele ved phyto replenish oil

  • Blomsterolie fra kamelia hjælper med at øge collagenproduktionen og reducere synligheden af rynker
  • B- og E-vitamin hjælper med at bevare hudens beskyttende barriere, så fugten forbliver i huden og hudens elasticitet forbedres
  • Chiafrøolie giver antioxidant beskyttelse,og med et højt indhold af fedtsyrer hjælper den med at fugte og berolige tør, irriteret hud.
Varenummer 111247 Kategorier , , , Mærke

Lignende produkter