Søg
Close this search box.

Skin Blue Filter – kosttilskud der beskytter din hud mod effekten af blåt lys

NyhedsbilledeStor

Vidste du at skadeligt UV-lys kun udgør 5 % af sollyset, mens skadeligt blåt lys udgør op til 25-30 % af lyset fra solen? Eller at det meste af det blå lys, som vi udsættes for, kommer fra solen og IKKE fra elektroniske enheder eller LED-pærer?

Forsker-teamet hos Advanced Nutrition Programme™ har været på en videnskabelig rejse for at udvikle et nyt kosttilskud, der beskytter huden mod den skadelige effekt fra blåt lys. Resultatet er Skin Blue Filter, som har vist sig både at beskytte og reparere huden, hvilket reducerer skader på hudbarrieren med 60 %*.

Hvad er blåt lys?  
Blåt lys er en del af det synlige lysspektrum og har de korteste bølgelængder af synligt lys, men den højeste energi. Mens nogle typer blåt lys kan være gavnlige for vores sundhed og hud, kan det også være skadeligt, afhængigt af intensiteten, varigheden og tidspunktet for eksponeringen. Uafhængige undersøgelser har vist, at overdreven eksponering for blåt lys:

  • Udløser produktionen af ​​reaktive oxygenarter (ROS), der forårsager oxidativ skade på hudens lipidlag
  • Skader cellulært DNA og øger inflammation
  • Skader fibroblaster og keratinocytter
  • Øger pigmentering
  • Øger matrix metalloproteinaser (MMP’er), som nedbryder kollagen og elastin. Dette fremskynder hudens ældning og fører til linjer, rynker og tab af elasticitet og fasthed

Om Skin Blue Filter 
Skin Blue Filter beskytter huden indefra med en synergi af cellebeskyttende næringsstoffer, herunder et team af målrettede antioxidanter for at give øget beskyttelse og anti-inflammation fordele.

  • E-vitamin: antioxidantbeskyttelse for vores celler (inklusive DNA, protein og lipider) 
  • Olivenfrugtekstrakt: en antioxidant, anti-inflammatorisk og en beskytter af huden. Det hjælper med at reducere forekomsten af ​​misfarvning af huden, ujævn hudpigmentering og rødme forårsaget af overdreven soleksponering. Vores olivenfrugtekstrakt har 99% biotilgængelighed og når blodplasma på 15-20 minutter, og gør sit arbejde, før det elimineres 6-8 timer senere. Det er udelukkende fremstillet ved at genbruge affaldsmateriale (biomasse) fra olivenolieproduktion ved at bruge op til 900 tons affald om året.
  • Lutein + zeaxanthin: fytonæringsstoffer produceret af planter fra morgenfrueblomster. De findes naturligt i huden og øjnene og har med tilskud vist sig at forbedre hudtonen, gøre huden mere glansfuld og øge elasticiteten.
  • Biotin Vitamin B7: bidrager til vedligeholdelsen af normal hud.

Denne hybrid af ingredienser er indkapslet i strålende blå kapsler, hvis farve er afledt af spirulinaekstrakt.

Advanced Nutrition Programmes forskning og resultater:
Forskernr arbejdede sammen med et specialiseret laboratorium i Tyskland, som har udviklet deres egen unikke metode til at måle skader på huden ved eksponering for blåt lys (ved hjælp af Lipbarvis®-metoden). Resultaterne viste, at en kapsel med Skin Blue Filter ikke blot reparerede skader på huden fra blåt lys, men også beskyttede huden mod fremtidig eksponering fra blåt lys med 60 %.

Hvilke resultater opnåede de på The Skin Health Research Centre? 
Under et pilotstudie på 56 dage med i alt 16 personer (13 kvinder og 3 mænd) blev følgende resultater opnået: fugtniveau forbedret med 17 %, 16 % forbedring af rynker og rødme faldt med 19 %.

Brug af Advanced Nutrition Programme Skin Blue Filter 
Vi anbefaler at tage en kapsel om dagen med et hovedmåltid. Skin Blue Filter fungerer med alle kosttilskud, så det kan tilføjes, som en booster, til enhver kosttilskudsrutine.

Hvem er det til?  
Alle hudtyper og aldersgrupper, især alle, der søger forebyggelse af ældning, der er udfordret med lysfølsomhed, inflammatoriske hudtilstande, høj eksponering for miljøet i løbet af foråret/sommeren. Disse kosttilskud er veganske, fri for gluten, mælkeprodukter, gær, salt og soja. 

Skin Blue Filter til 60 dage.
Vejl. pris kr. 495,-

Kom ind på klinikken og hør mere om Skin Blue Filter og de øvrige kosttilskud fra Advanced Nutrition Programme.