Søg
Close this search box.

Skin Vit C

310,00 kr.

På lager

-
+

Fordele ved Skin Vit C

  • C-vitamin lysner, udglatter og ensarter trist hudtone
  • Beskytter hudens celler mod oxidativ stress
  • Støtter dannelsen af kollagen i huden
  • Velegnet til veganere og vegetarer

Skin Vit C er et kosttilskud med en ny fusion af tre ingredienser: C-vitamin, zink og acerolabær, der arbejder sammen for at lysne, udglatte og ensarte hudtonen og booste dannelsen af kollagen i huden. Alle tre ingredienser er beskyttet i en ren plantebaseret kapsel og er derfor egnet til både veganere og vegetarer.

C-vitamin er lovprist for sine forbyggende egenskaber og bemærkelsesværdige støtte til at bevare en sund, modstandsdygtig hud og et sundt immunsystem. Zink understøtter sund hud, hår og negle og giver antioxidant beskyttelse. Acerolabær indeholder 50-100 gange mere C-vitamin end appelsiner og citroner og nye undersøgelser påviser fordele i bekæmpelse af solskader forårsaget af UVB-stråler.

Skin Vit C giver et bred vifte at fordele til alle hudtyper og er et anbefalet kosttilskud til alle der gerne vil genoplive en ellers trist hud eller som oplever tidlige ældningstegn, uens hudtone og miljømæssige skader på huden. Professionel vejledning anbefales.

1 kapsel dagligt i forbindelse med et måltid. Der er 60 kapsler kosttilskud.

VÆR OPMÆRKSOM PÅ:

Rådfør dig med lægen før du bruger kosttilskud, hvis du har en sygdom, som behandles eller bør behandles i sundhedsvæsenet.

Anbefalet daglig dosis må ikke overskrides.
Kosttilskud bør ikke træde i stedet for en varieret kost, hudpleje eller en sund livsstil.

Kategorier ,

Lignende produkter