Søg
Close this search box.

Retinol clearing oil

750,00 kr.

-
+

Anbefales til disse hudtyper:

  • Alle hudtyper
  • Acne og pletter
  • Fine linjer og rynker
  • Ujævn tekstur

Retinol Clearing Oil er det perfekte valg for dig, der ønsker at bekæmpe både irriterende udbrud og synlige tegn på aldring. Denne yderst effektive natolie kombinerer to kraftfulde ingredienser, retinol og salicylsyre, for at hjælpe med at reducere både rynker og udbrud. Retinol, en form for A-vitamin, hjælper med at stimulere hudens celleomsætning og forbedre udseendet af fine linjer, mens salicylsyre hjælper med at rense dine porer og opløse olieophobninger, der kan føre til urenheder. Tilsammen skaber disse kraftfulde ingredienser en blid, men kraftfuld duo, der virker, mens du sover. Konsistensen er let og ikke fedtet og efterlader din hud behagelig uden irriterende rester – perfekt afbalanceret til at pleje din hud uden at kompromittere dens sarte balance. Så hvorfor vente? Forkæl din hud natten over med denne luksuriøse blanding af naturlige ingredienser, som med sikkerhed vil efterlade den smuk og revitaliseret om morgenen.

fordele ved retinol clearing oil
  • Retinol (A-vitamin), der frigives over tid, hjælper til at øge hudens modstandskraft og reducere fine linjer, rynker og pigmentering.
  • Salicylsyre, en betahydroxysyre, reducerer udbrud og renser huden.
  • Argan-, hybenkerne- og gylden jojobaolie leverer lette, hudvenlige fytoaktive lipider og blødgør og nærer huden.
Denne yderst effektive natolie kombinerer retinol (A-vitamin) og salicylsyre i ét lindrende produkt og hjælper til at reducere synlige tegn på tidlig ældning af huden og fjerne udbrud. Kombination af retinol og salicylsyre er et stærkt våben i kampen mod at reducere synlige ældningstegn og udbrud i huden. Retinol, som også er kendt som A-vitamin, frigives over tid, og er med til at øge hudens modstandskraft, samtidig med at den arbejder på at reducere fine linjer og rynker samt pigmentering. Salicylsyre er en rigtig god ingrediens til at rense huden og reducere udbrud, og er derfor ofte brugt i produkter mod uren hud eller acne. Produktet arbejder på at gøre huden mere ensartet og med ingredienser som arganolie, hybenkerneolie og gylden jojobaolie plejes huden samtidig på en blødgørende og nærende måde. Er uden kunstige farve- og duftstoffer. Professionel vejledning anbefales.
Varenummer 111395 Kategorier , , , , Mærke

Lignende produkter