Søg
Close this search box.

Powerbright Dark Spot Peel 50 ml.

680,00 kr.

På lager

Anbefales til disse hudtyper:

  • Alle hudtyper
  • Hyperpigmentering
  • Ujævn hudtone

Hjemmepeeling der hjælper med synligt at fjerne overfladehyperpigmentering – herunder UV-inducerede mørke pletter, mærker efter bumser og melasma. Professionel vejledning anbefales.

Fordele ved powerbright dark spot peel

  • Eksfolierer for at udviske mørke pletter
  • Reducerer udløsende faktorer for postinflammatorisk hyperpigmentering
  • Testet på hud med tendens til hyperpigmentering og en bred vifte af hudtoner

En hurtigtvirkende løsning til en række hudtoner og -typer, der oplever stædig hyperpigmentering og postinflammatorisk hyperpigmentering eller har tendens til trist hud som ønsker mere glød + ensartet hudtone.

Sådan bruger du powerbright dark spot peel

Afrens huden. Påfør powerbright dark spot peel i et tyndt lag på huden og lad virke i 15-20 minutter. Vaskes af med lunkent vand. Den første uge skal powerbright dark spot peel anvendes 4-5 gange. Derefter anvendes peelingmasken 2-3 gange om ugen. For et ekstra boost kan du lade peelingmasken virke op til 30 minutter.

 

En hurtigtvirkende løsning til en række hudtoner og -typer, der oplever stædig hyperpigmentering og postinflammatorisk hyperpigmentering eller har tendens til trist hud som ønsker mere glød + ensartet hudtone. En hjemme-peeling der hjælper med synligt at løfte overfladehyperpigmentering – herunder UV-forårsagede mørke pletter, mærker efter udbrud og melasma. Inspireret af professionelle kemiske peelinger, indeholder denne hurtigtvirkende formel en AHA + PHA blanding inklusiv mandelsyre skabt til hurtigt at eksfoliere og fjerne udseendet af stædig hyperpigmentering. En barriere-genoprettende omega-3 blanding afledt af alger, beroliger og hjælper med at reducere udløsere, der fører til post-inflammatorisk hyperpigmentering. Opfriskende tranexaminsyre og niacinamid hjælper med at udjævne hudtonen. Nærende, antioxidant-rig gurkemejebutterblanding efterlader huden mere glad og blød.* *Uafhængige kliniske resultater med 33 frivillige, 8 uger.

Lignende produkter