Søg
Close this search box.

Phyto-nature firming serum (40ml)

1.350,00 kr.

-
+

Anbefalet til disse hudtyper:

  • Moden hud
  • Fine linjer og rynker
  • Manglende elasticitet

Dermalogica Phyto-Nature Firming Serum er et yderst kraftfuldt og effektivt to-faset serum, der virker for at give huden naturlig genopbygning og beskyttelse for et yngre udseende. Dens innovative formel indeholder 2 forskellige sera. Den ene er højkoncentrerede planteekstrakter, der beskytter huden mod ydre faktorer, der accelererer ældningsprocessen og styrker hudens mikrobiom for en stærkere hudbarrierer. Den anden serum indeholder peptider, der er virkningsfulde antioxidanter, der stimulerer hudens kollagen og elastin produktion, så huden bliver mere spændstig og rynker reduceres. Indeholder hyaluronsyre, der giver en øjeblikkelig flash-filler effekt.

fordele ved phyto-nature firming serum

  • Opstrammende peptider forstærker hudens forsvar, stimulerer kollagen produktionen og hjælper til at stramme huden op.
  • Løftende, opstrammende planteekstrakter som grøn kaffebønne og marokkansk cistrose, revitaliserer hudens udseende, forlænger gløden og reducerer fine linjer og rynker.
  • Næste generation hyaluronsyre giver en øjeblikkelig filler-effekt og virker opstrammende over tid.
Produktet var nomineret til Danish Beauty Award 2020.
Et løftende og opstrammende serum med to faser, der naturligt genopvækker og beskytter huden for et yngre udseende. Phyto-Nature Firming Serum indeholder kraftige plante-ekstrakter, der hjælper til at forlænge gløden, revitalisere hudens udseende og reducere fine linjer og rynker. Det er klinisk bevist, at hudens glød fordobles og fine linjer minimeres efter kun 1 påføring og synlige rynker reduceres på 4 uger. Professionel vejledning anbefales.
Varenummer 111369 Kategorier , , , , Mærke

Lignende produkter